Over mij

Ik ben Hans Drayer, geboren in Friesland, opgegroeid in het Gooi. Ik ben getrouwd en wij hebben 4 kinderen. Tot 1 januari  2019 ben ik politieman geweest en heb leiding gegeven aan kleine en grote afdelingen. Mijn belangstelling en drive heeft zich in de jaren meer en meer gefocust op het begeleiden van medewerkers. Van daaruit heb ik me steeds meer toegelegd op coaching. Sinds januari 2015 ben ik fulltime verandercoach bij de politie geweest. Naast deze werkzaamheden ben ik op vrijwillige basis aangesloten als coach bij ‘Groundwork’ en bij Route4. coaches van mannenbeweging “De 4e Musketier”:

“Als (teams van) mensen een stap maken in hun ontwikkeling en steeds meer doen waartoe ze bestemd zijn; dat is het mooie van mijn vak!” – Hans Drayer

Inspiratie
De begeleiding die ik bied, staat open voor iedereen, ongeacht godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras of geslacht. Coaching is voor mij het bijstaan van de ander in persoonlijke moeite, het dilemma, het innerlijk conflict of de pijn, opdat deze niet meer als belemmering wordt ervaren. “Het is alsof je opnieuw leert zwemmen, zonder te zinken!”

Opgegroeid in een christelijk gezin, heb ik gekozen voor een opleiding waarin psychologie en theologie geïntegreerd zijn. Vanuit deze grondhouding sta ik in mijn praktijk als coach.