E coaching

R(o)ots breidt zijn dienstverlening uit met e-coaching of digi-coaching. Hieronder wordt verstaan persoonlijke coaching of begeleiding langs digitale weg, waarbij tijd en plaats niet aan elkaar gebonden zijn.

“Ik wil het liefst op de tijd dat het mij het beste uitkomt met coaching aan de gang”.
“De coach van mijn keuze woont ver weg en het reizen vind ik bezwaarlijk. Via e-coaching kan ik toch met de coach van mijn keuze werken”.
“Ik wil juist ‘anoniem’ gecoacht worden.”
“ik heb behoefte aan meer contactmomenten per week en daarom vul ik mijn begeleiding aan met e-coaching”.

Het kenmerkende van coaching is eigenlijk altijd het face-to-face contactmoment geweest (hier & nu). E-coaching is flexibel (straks & dan). Het voordeel van e-coaching is dat deze vorm van coaching uitstekend past in het huidige online-tijdperk. Steeds meer tijd wordt online besteed. Daarnaast past deze vorm van begeleiden prima bij het nieuwe werken: flexibel en plaats onafhankelijk. Op jouw tijd en mogelijkheid kan je aan de slag met je vraagstuk. Voordeel is ook dat je minder hoeft te reizen.
E-coaching kan zelfstandig, en in combinatie met de face-to-face begeleiding worden gekozen.
Als je kiest voor e-coaching hebben we doorgaans via mail, telefoon, chat of ‘skype’ contact. De frequentie bepalen we samen afhankelijk van je coachvraag. De communicatie zal via een speciaal e-coachingsprogramma verlopen.
Vanzelfsprekend heb je vooraf een gratis oriëntatie-gesprek. Hierin komt naast jouw coachvraag ook de verwachtingen aan de orde bij deze speciale vorm van begeleiding.