Persoonlijke coaching

Coaching voor jou

Personal coaching, mental coaching, welke naam je er ook aan geeft, wat jij zoekt is iemand die met jou op pad gaat en jou helpt om een antwoord te vinden op wat je zo bezig houdt en waar je niet direct zelf uit kan komen.

Je wilt graag een ‘rots in de branding’ zijn, maar dat ervaar je niet zo. Soms voelt het alsof je op ‘rotsen aan het ploegen bent’. Alles lijkt tevergeefs en voelt zinloos. Je wilt iets heel graag, maar op een of andere manier lukt het maar niet. Of je hebt je voorgenomen om iets niet meer te doen, maar je blijft in herhaling vallen.  Is dit herkenbaar voor jou? Wat staat je in de weg, welke belemmeringen ervaar je hierbij? Wat kan je doen om hierin verandering te brengen? Dit zijn vragen waar je niet zomaar zelf een antwoord op kan vinden. En je voelt wel aan dat het niet langer zin heeft de oorzaak alleen bij anderen te leggen. Je weet diep van binnen dat als je het probleem langer voor je uitschuift, dat het terugkomt op een manier die steeds meer gaat wringen, meer pijn doet. Je bent bereid een ‘selfie’ te maken, het is nu tijd voor jou.

R(o)ots gaat verder
R(o)ots geeft krachtige en betrouwbare ondersteuning bij het realiseren van jouw plannen en dromen, op persoonlijk vlak en/of professioneel gebied. Ro(o)ts onderzoekt samen met jou wat die belemmeringen zijn en buigt ze om tot kansen en mogelijkheden om te groeien.

Werkwijze
Maatwerk is wat R(o)ots doet. Het zijn jouw levenservaringen die leiden tot de antwoorden op jouw vragen. Ze zijn als een vingerafdruk: uniek en er is geen gelijke op de wereld. Daarom kent elk coachingstraject een individuele benadering. Samen stemmen we het te volgen traject af en maken we hierover afspraken. De intentie is erop gericht jou te begeleiden in een duurzame verandering. Gemiddeld duurt een traject 6 – 8 sessies. Het kan ook voorkomen dat je kortere of langere tijd nodig hebt om je dolen te realiseren.

Gebieden
In de persoonlijke coaching kun je met name terecht voor vragen op het gebied van identiteit, werkdruk, (dreigende) burn-out, verwerking van verlies/rouw, opvoeding, familierelaties, levensbeschouwing en loopbaan. Ook voor andere thema’s kun je gerust contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.