Ervaringen/reviews

februari 7, 2020

4,0 rating
februari 7, 2020

Via Groundwork Basic heb ik Hans ontmoet. Hij begeleidde mij bij een van de oefeningen die we in kleinere groepjes deden. Ik heb zijn manier van benaderen en begeleiden als fijn ervaren en dat was de reden dat ik een coachingstraject bij hem heb aangevraagd als vervolg op de Basic.
Door het coachingstraject ben ik me bewuster geworden van wie ik ben en hoe ik mezelf tegenhoud in laten zien wie ik ben. Ik heb geleerd beter te voelen en ook te delen met anderen wat ik voel, zodat ik meer kan genieten van mezelf en van anderen. Ik ben blij met de stappen die ik mocht zetten in dit coachingstraject!

Anoniem

coaching traject tijdens en na burnout

5,0 rating
december 15, 2019

Ik heb Hans via het werk ontmoet. Tijdens mijn burnout kwam Hans op mijn pad en dat gaf mij heel veel steun en een prettig luisterend oor. Hans heeft mij op vakkundige wijze begeleid terwijl ik door een diep dal ging. Hij is een fijne coach, heel begripvol en meelevend en durft ook op een prettige manier te confronteren waar dat nodig is. Ik ben veel sterker uit de burn out gekomen mede dankzij Hans.

Liz

Sterk

5,0 rating
september 29, 2019

Door een verlies-situatie in mijn leven werd ik geconfronteerd met mijn verleden wat nog fors effect op mijn heden had, met name zich uitend in faalangst en een negatief zelfbeeld.
Via Groundwork kwam ik op het spoor van Hans. Ik heb Hans als een zeer ter zake kundige gesprekspartner ervaren die snel de vinger op mijn zere plek wist te leggen en mede vanuit zijn positief-christelijke achtergrond mij op een respectvolle en veilige manier tot nieuwe en hernieuwde inzichten bracht. Ik ben sterker uit de strijd gekomen. Dank Hans!

Arend

Mijzelf leren kennen

5,0 rating
september 28, 2019

Ik had een coach nodig omdat ik na verlies een nieuw leven wilde opbouwen maar tegen mijzelf aanliep. Ik moest rouwen maar kwam daar niet goed aan toe omdat ik te snel een nieuw leven wilde opbouwen. Daarnaast gaf een nieuwe relatie en nieuw gezin mij verwarring over mijn positie en andere gebruiken. Analyseren wat er gebeurt en loslaten van oude dingen en omgaan met nieuwe dingen is voor mij niet makkelijk. Hans kan goed luisteren en je op je gemak stellen en zo heeft hij mij laten inzien wie in ben en mijn achtergrond wat meespeelt. Zo heb ik leren toepassen hoe mijn houding en communicatie kan zijn in een nieuwe omgeving.

Via Groundwork

Omgaan met tegenslag, jezelf beter leren kennen

5,0 rating
juni 12, 2019

Doordat een aantal dingen in mijn leven niet gingen zoals ik had gehoopt, raakte ik langzaam uit balans. Minder energie, vaker negatief en ik werd somber. Dat was voor mij een reden om eens uit te zoeken hoe dat nu werkte voor mij. In het coachingstraject bij Hans heb ik ontdekt hoe dat nu kwam en ook hoe ik daar beter mee om kan gaan. Hans pakt dat goed aan, op een prettige manier. Het heeft mij echt goed geholpen.

Sander