Ervaringen/reviews

coaching traject.

5,0 rating
februari 11, 2019

Via werk in contact gekomen met Hans. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en Hans is een geduldige coach, welke een luisterend oor bied. Doordat je echt een spiegeltje voor krijgt, weet je wat je eventueel anders zou kunnen doen. Doormiddel van huiswerk en of opdrachten aan de slag gegaan. Het heeft mij inzicht gegeven en ga nu de goede kant op dankzij de hulp van Hans.
Bedankt voor jouw geduld en luisterend oor en mocht ik in de toekomst weer behoefte hebben aan coaching, dan weet ik jouw te vinden.

Anoniem

coachings traject

5,0 rating
maart 19, 2018

De afgelopen periode heb ik n.a.v een groundwork training waar ik Hans heb leren kennen, een coachings traject bij hem gevolgd. Dit was een zeer interessante leerzame ervaring.
Hans heeft mij geleerd inzicht te krijgen in mijn copingdelen en hoe ik kan reageren op verschillende situaties. Ik vond het zeer prettig dat we Jezus in alles konden betrekken en Hans mij zelf liet nadenken en oplossingen zoeken.
ik heb enorm veel geleerd, hartelijk dank Hans!

Anneke

Bezinning

5,0 rating
februari 23, 2018

Door een verandering van takenpakket op mijn werk kwam ik in een voor mij nieuwe situatie. Al vooraf bracht deze verandering onzekerheid bij mij te weeg. Voor mij reden om een coach te zoeken om dit eens met mij te analyseren en te onderzoeken hoe ik ook in de nieuwe omgeving in mijn kracht kan staan. Voor mij bracht de coaching de nodige bezinning op de vragen: wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik? Welke invloed dicht ik mijn omgeving toe op hoe ik mij voel? Ik heb in de afgelopen periode nieuwe inzichten opgedaan en voel me daadwerkelijk weer in mijn kracht staan. De coaching heeft hier zeker bij geholpen! Hartelijk dank, Hans!

Carlien

Weer sterk

5,0 rating
april 28, 2017

Hans heeft mij door een lastige periode heen geholpen. Hij heeft mij laten ontdekken welke patronen en negatieve spiralen in de loop der jaren bij mij waren ontstaan en heeft mij meegenomen naar het ontstaan daarvan. Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen en ook hoe anderen daarop reageren. Ik voel me weer sterk. Hij heeft mij geholpen om lessen te leren waar ik de rest van mijn leven profijt van heb.
Hans, heel erg bedankt!

Anoniem

Aanrader voor iedereen.

5,0 rating
maart 17, 2017

Ik heb Hans gedurende een jaar leren kennen als een rustige, betrokken coach. Hij heeft mij d.m.v. verschillende oefeningen uit diverse therapie soorten anders naar mijzelf leren kijken. Theoretisch gezien stond het boek ‘Groeien als een palm’ centraal.
De combinatie van soms bespreken van huiswerk maar ook het kunnen inspringen op de actuele situatie vond en vind ik erg prettig. Mijn belangrijkste lessen waren dat ik sterker ben dan ik dacht en daardoor prima in staat ben om om te gaan met spanningen thuis en op het werk.
Het feit dat Hans ook christen is en dat we de gesprekken met gebed konden afsluiten was voor mij een enorm pluspunt.
Kortom een zeer waardevolle periode die ik iedereen kan aanraden.

Marcel