Ervaringen/reviews

Sterk

5,0 rating
september 29, 2019

Door een verlies-situatie in mijn leven werd ik geconfronteerd met mijn verleden wat nog fors effect op mijn heden had, met name zich uitend in faalangst en een negatief zelfbeeld.
Via Groundwork kwam ik op het spoor van Hans. Ik heb Hans als een zeer ter zake kundige gesprekspartner ervaren die snel de vinger op mijn zere plek wist te leggen en mede vanuit zijn positief-christelijke achtergrond mij op een respectvolle en veilige manier tot nieuwe en hernieuwde inzichten bracht. Ik ben sterker uit de strijd gekomen. Dank Hans!

Arend

Mijzelf leren kennen

5,0 rating
september 28, 2019

Ik had een coach nodig omdat ik na verlies een nieuw leven wilde opbouwen maar tegen mijzelf aanliep. Ik moest rouwen maar kwam daar niet goed aan toe omdat ik te snel een nieuw leven wilde opbouwen. Daarnaast gaf een nieuwe relatie en nieuw gezin mij verwarring over mijn positie en andere gebruiken. Analyseren wat er gebeurt en loslaten van oude dingen en omgaan met nieuwe dingen is voor mij niet makkelijk. Hans kan goed luisteren en je op je gemak stellen en zo heeft hij mij laten inzien wie in ben en mijn achtergrond wat meespeelt. Zo heb ik leren toepassen hoe mijn houding en communicatie kan zijn in een nieuwe omgeving.

Via Groundwork

Omgaan met tegenslag, jezelf beter leren kennen

5,0 rating
juni 12, 2019

Doordat een aantal dingen in mijn leven niet gingen zoals ik had gehoopt, raakte ik langzaam uit balans. Minder energie, vaker negatief en ik werd somber. Dat was voor mij een reden om eens uit te zoeken hoe dat nu werkte voor mij. In het coachingstraject bij Hans heb ik ontdekt hoe dat nu kwam en ook hoe ik daar beter mee om kan gaan. Hans pakt dat goed aan, op een prettige manier. Het heeft mij echt goed geholpen.

Sander

coaching traject.

5,0 rating
februari 11, 2019

Via werk in contact gekomen met Hans. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en Hans is een geduldige coach, welke een luisterend oor bied. Doordat je echt een spiegeltje voor krijgt, weet je wat je eventueel anders zou kunnen doen. Doormiddel van huiswerk en of opdrachten aan de slag gegaan. Het heeft mij inzicht gegeven en ga nu de goede kant op dankzij de hulp van Hans.
Bedankt voor jouw geduld en luisterend oor en mocht ik in de toekomst weer behoefte hebben aan coaching, dan weet ik jouw te vinden.

Anoniem

coachings traject

5,0 rating
maart 19, 2018

De afgelopen periode heb ik n.a.v een groundwork training waar ik Hans heb leren kennen, een coachings traject bij hem gevolgd. Dit was een zeer interessante leerzame ervaring.
Hans heeft mij geleerd inzicht te krijgen in mijn copingdelen en hoe ik kan reageren op verschillende situaties. Ik vond het zeer prettig dat we Jezus in alles konden betrekken en Hans mij zelf liet nadenken en oplossingen zoeken.
ik heb enorm veel geleerd, hartelijk dank Hans!

Anneke