Ervaringen/reviews

rustig worden

Rated 4 out of 5
9 juli 2022

Ik kwam bij Hans omdat het thuis niet zo lekker liep, vooral interactie met elkaar Hans heeft me geleerd om hoe ik rustig kan blijven in gesprekken met elkaar

Fijne gesprekken gehad met Hans hij heeft veel ervaring en dat merk je echt, als heel fijn ervaren ,zeker omdat ik iemand ben die niet gauw hulp zou zoeken was hij echt een persoon waar ik zo weer heen zou gaan als het nodig is

Anoniem

Tears are liquid words...

Rated 5 out of 5
30 september 2020

In eerste instantie kwam ik bij Hans met vragen rondom mijn werk en energie. Gaandeweg ontdekte ik dat er nog veel onverwerkt verdriet onder zat. Het was goed om samen met Hans, in een veilige en vertrouwenwekkende sfeer, daarmee aan de slag te gaan. Ik heb geleerd dat tranen bevrijdender en “effectiever” kunnen zijn dan een veelheid aan gedachten en woorden.

Het leven, mijn leven, is een proces en ik ben blij dat Hans op een prettige en deskundige manier daarin een stuk met mij heeft opgelopen. Ik merk dat ik gegroeid ben en dat geeft me moed.

Anoniem

februari 7, 2020

Rated 4 out of 5
7 februari 2020

Via Groundwork Basic heb ik Hans ontmoet. Hij begeleidde mij bij een van de oefeningen die we in kleinere groepjes deden. Ik heb zijn manier van benaderen en begeleiden als fijn ervaren en dat was de reden dat ik een coachingstraject bij hem heb aangevraagd als vervolg op de Basic.

Door het coachingstraject ben ik me bewuster geworden van wie ik ben en hoe ik mezelf tegenhoud in laten zien wie ik ben. Ik heb geleerd beter te voelen en ook te delen met anderen wat ik voel, zodat ik meer kan genieten van mezelf en van anderen. Ik ben blij met de stappen die ik mocht zetten in dit coachingstraject!

Anoniem

coaching traject tijdens en na burnout

Rated 5 out of 5
15 december 2019

Ik heb Hans via het werk ontmoet. Tijdens mijn burnout kwam Hans op mijn pad en dat gaf mij heel veel steun en een prettig luisterend oor. Hans heeft mij op vakkundige wijze begeleid terwijl ik door een diep dal ging. Hij is een fijne coach, heel begripvol en meelevend en durft ook op een prettige manier te confronteren waar dat nodig is. Ik ben veel sterker uit de burn out gekomen mede dankzij Hans.

Liz

Sterk

Rated 5 out of 5
29 september 2019

Door een verlies-situatie in mijn leven werd ik geconfronteerd met mijn verleden wat nog fors effect op mijn heden had, met name zich uitend in faalangst en een negatief zelfbeeld.

Via Groundwork kwam ik op het spoor van Hans. Ik heb Hans als een zeer ter zake kundige gesprekspartner ervaren die snel de vinger op mijn zere plek wist te leggen en mede vanuit zijn positief-christelijke achtergrond mij op een respectvolle en veilige manier tot nieuwe en hernieuwde inzichten bracht. Ik ben sterker uit de strijd gekomen. Dank Hans!

Arend